CÍMLAP              RENDEZVÉNYEK              KÉPGALÉRIÁK              DIVATSZAKMA              DIVATTÉRKÉP              RÓLUNK              BB BLOG              BFN

IMPRESSZUM

 

Kazareczki Hajnalka

lapigazgató

 

Vanicsek Gábor

főszerkesztő

 

Szeitl Móni

szerkesztő-újságíró

 

Antal László
Vanicsek Gábor

képanyagok

 

Sándor Edina

ügyfélkapcsolati vezető

 

 

 

Médiajánlat

A www.budapestbackstage.com weboldal, illetve a www.budapestbackstage.com/blog blogmagazin hirdetési felületeinek értékesítésével kapcsolatban keressen minket a szerk@bbfm.hu e-mail címen.

 

 

Jogi nyilatkozat

A www.budapestbackstage.com és a www.budapestbackstage.com/blog weboldalak teljes tartalma szerzőjogi védelem alá esik. A magazin tartalmainak másodközlése, kizárólag a Budapest Backstage Magazin főszerkesztőjének előzetes, írásos engedélyével történhet, a forrás megjelölésével. A honlap tartalmi és formai alkotórészei különös tekintettel a oldalak logojára, a közlési engedély beszerzése esetén sem használhatóak fel megváltoztatott formában. A főszerkesztő előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, stb.) feldolgozása és értékesítése.

A Budapest Backstage Magazin igyekszik a legkörültekintőbben eljárni tartalmainak megjelentetésekor, de felelősséget nem vállalunk az oldalunkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

A www.budapestbackstage.com és a www.budapestbackstage.com/blog weboldal tartalmának szerzői jogával a Bloom Fashion Group mint üzemeltető rendelkezik.

 

© 2014 Copyright BudapestBackstage.com and BudapestBackstage.com/blog. All right reserved.

Rólunk        Impresszum        Médiaajánlat        Jogi nyilatkozat        Kapcsolat