CÍMLAP              RENDEZVÉNYEK              KÉPGALÉRIÁK              DIVATSZAKMA              DIVATTÉRKÉP              RÓLUNK              BB BLOG              BFN

A MAGYAR DIVAT LEGSZEBB PILLANATAI

A magyar divatkultúra hatalmas változáson megy keresztül. A már ismert kiváló szakemberek mellé folyamatosan zárkóznak fel fiatal tehetséges tervezők akik közül szintén nem kevesen már jelentős nemzetközi sikereket is elértek. Javul a hazai divatrendezvények színvonala, így egyre többen követheti nyomon a fejlődést.

A Budapest Backstage Fashion Magazin célja segíteni a hazai divatkultúra kommunikációját, bemutatva a legkiemelkedőbb hazai alkotókat és a legszínvonalasabb alkotásokat a nagyközönségnek. A divat különleges területéhez a megszokottaktól eltérő eszközökre van szükség, így a magazin nem egy teljesen hagyományos weboldal. A Budapest Backstage a legnagyobb exkluzív képanyaggal dokumentálja „a magyar divat legszebb pillanatait". Elsőként indította el a hazai szakemberek bemutatását segítő „divatszakmai listáját", amely folyamatosan bővül újabb és újabb tehetséges alkotókkal.

A Budapest Backstage egy értékalapú, független divatszakmai magazin, amely azonban nem elsősorban a szűk divatszakmának szól. A divat teljes spektrumát képviseli nem téve különbséget sem irányzatok sem tervezői csoportok között. Célja a magyar divat kiemelkedő szakembereinek, alkotóinak és alkotásaiknak bemutatása és népszerűsítése a speciális területnek megfelelő, korszerű kommunikációs technológiákkal, mint például a „digitális kiadványokkal".

A Budapest Backstage egy teljesen új, „valódi on-line magazin” struktúrára épül ami a minőségi divat kommunikációjának leginkább megfelel. Az oldal nem divat-, hanem divatszakmai alapokra épülő magazin, amely nem kereskedelmi céllal jött létre. Ennek köszönhetően az általánostól eltérő modell szerint működik, elkerülve így a kommersz, populáris tartalmak közlésének kényszerét.

Az „on-line magazin” koncepciója hasonló az off-line presztízs magazinokéhoz és úgy különbözik a hagyományos oldalaktól mint off-line társai a napilapoktól. Nem a mindennapi töltelékanyagok összeollózása a cél, hanem kizárólag a hazai divatélet szempontjából kiemelt fontosságú és minőségű történések feldolgozása értékes tartalom formájában, a magyar divat legszebb pillanatainak bemutatása.

Rólunk        Impresszum        Médiaajánlat        Jogi nyilatkozat        Kapcsolat