Tervező: Szegedi Kata


A szakavatott szemek pillanatok alatt felismerik a tipikus „szegedis” stílust. Bátor, extravagáns vonalvezetés és forma, a szó legszorosabb értelmében. Jellegzetes jegyei az alul szűk, felül bővülő nadrágfazon, valamint a derék vonalát hangsúlyozó vonalvezetés. Kata kedvenc színei elsősorban a fekete és fehér, mert ezek nem vonják el a figyelmet az anyagról és a ruha formájáról, de az utóbbi időben bátran használja a türkiz és a pasztell különböző árnyalatait is.


Vibráló egyéniség, vibráló kollekciókkal. Így lehetne a leginkább jellemezni a fiatal tervezőnőt, aki tehetségének és egyedi látásmódjának köszönhetően azon kevesek közé tartozik, akik már a diploma megszerzése előtt is komoly szakmai figyelemnek örvendtek. Az iskolapadból kikerülve pedig megállíthatatlanná vált a feltörekvő kreátor, nevét ma már a legnevesebb szakértők is elismeréssel emlegetik.


Ruháihoz, saját bevallása szerint is, kell némi bátorság, de a vásárlókör bátorságának és haladó gondolkodásának köszönhetően egyre többen választják. Ha megtaláltuk az alkalmat, jöhet Szegedi Kata ruhája!

Szegedi Kata ruháit a vagány, belevaló, kozmopolita nő inspirálja, vagyis a magabiztos, független XXI. századi NŐ.


Kollekciói elsősorban a fekete és fehér kombinációjából tevődnek össze, de az utóbbi időben találhatunk nála pasztell árnyalatokat is, megbolondítva a türkizzel és mélykékkel.


A tervező ruhái már kaphatók a Showroom R9-ben, ami nem mellesleg Abodi Dóra és Mojzes Dóra kreációit vonultatja fel.

« vissza a listáhozBudapest_Backstage_-_magyar_divatszakma.htmlshapeimage_1_link_0

BFN

© 2012 Budapest Backstage. All right reserved. Design by BLOOM

Rólunk      Impresszum      Médiaajánlat      Jogi nyilatkozat      Kapcsolat