RÓLUNK


A Budapest Backstage egy értékalapú, független divatszakmai magazin. A divat teljes spektrumát képviseli nem téve különbséget sem irányzatok sem tervezői csoportok között. Célja a magyar divat kiemelkedő szakembereinek, alkotóinak és alkotásaiknak bemutatása és népszerűsítése a speciális területnek megfelelő, korszerű kommunikációs technológiákkal.


A Budapest Backstage egy teljesen új, „valódi on-line magazin” struktúrára épül ami a minőségi divat kommunikációjának leginkább megfelel. Az oldal nem divat-, hanem divatszakmai alapokra épülő magazin, amely nem kereskedelmi céllal jött létre. Ennek köszönhetően az általánostól eltérő modell szerint működik, elkerülve így a kommersz, populáris tartalmak közlésének kényszerét.


Az „on-line magazin” koncepciója hasonló az off-line presztízs magazinokéhoz és úgy különbözik a hagyományos oldalaktól mint off-line társai a napilapoktól. Nem a mindennapi töltelékanyagok összeollózása a cél, hanem kizárólag a hazai divatélet szempontjából kiemelt fontosságú és minőségű történések feldolgozása értékes tartalom formájában, a magyar divat legszebb pillanatainak bemutatása

« vissza a címlapraBudapest_Backstage_-_magyar_divatmagazin.htmlshapeimage_1_link_0

IMPRESSZUM


Kazareczki Hajnalka

felelős szerkesztő


Szeitl Móni

szerkesztő-újságíró


Antal László

Kerekes Emőke

fotós


Séndor Edina

ügyfélkapcsolati vezető

KAPCSOLAT


A Budapest Backstage on-line magazin üzemeltetője a Bloom Fashion Group

Cím: 1027 Budapest, Frankel Leó utca 12., Tel./Fax: 06-1/336-0711

Levél szerkesztőségnek: szerk@bbfm.hu
BFN

© 2012 Budapest Backstage. All right reserved. Design by BLOOM

Rólunk      Impresszum      Médiaajánlat      Jogi nyilatkozat      Kapcsolat