« visszahttp://budapestbackstage.comshapeimage_2_link_0
« visszahttp://budapestbackstage.comshapeimage_3_link_0

Előzmények

Az esti fényekben ragyogó Hősök terére érkeztünk november 26-án, hogy a Szépművészeti Múzeum elegáns környezetében, a Múzeum+ program keretén belül találkozhassunk ismét Stumpf Imre legújabb kollekciójával. Egy különleges atmoszférájú helyszín, egy alkalmi ruhákat felvonultató bemutató, mindez igazán felejthetetlen estével kecsegtetett, amely szinte  maradéktalanul be is váltotta minden hozzá fűzött elvárásunkat.


A bemutató

Stumpf Imre évek óta jelen van a hazai divatéletben, nevét mégis csak kevesen ismerik, pedig alkalmi ruhakölteményeit a tökéletes szabás és kivitelezés jellemzi; kollekcióiban finoman ötvöződnek a tradicionális és a modern elemek. Terveinek gyökerei visszanyúlnak egészen a „békebeli időszakig”, ezen belül pedig leginkább a francia szabóságok stílusjegyei dominálnak. Ezt a tradicionális és modern vonal ötvözetére épülő finom stílusosságot idehaza még ma is csak kevesen képesek értékelni, hiszen a futószalagon gyártott egyenruhák korában élünk. Stumpf Imre ezzel ellentétben méretes szalonjában személyreszabottan álmodja meg mindenkinek a maga ruháját. Öltözékeinél szembeötlő a tökéletes szabás és az igényes kimunkálás, bemutatói pedig mindig kellemes élményt nyújtanak a divat szerelmeseinek. Most sem volt ez másképp: egy kellemes, hangulatos bemutatónak lehettünk vendégei, ahol nem feszengtünk a „nagybemutató” imázs miatt, hanem önfeledten gyönyörködhettünk a szebbnél is szebb, elegáns ruharemekekben.


Összefoglalás

Stumpf Imre legújabb bemutatója  egy kellemes, stílusos estével ajándékozott meg minket. A Szépművészeti Múzeum Reneszánsz terme tökéletes hátteret biztosított a nőiesen elegáns kollekció számára, amelyben koktélruhától kezdve a nagyestélyiig mindenki megtalálhatta a neki leginkább tetszőt. A leggyengébb láncszemnek a zenét éreztük, ez kevéssé bizonyult telitalálatnak a számunkra, ám ez olyan apró hiba, amely egyrészt ízlés kérdése, másrészt csak apró szépséghibának tűnt, főleg ha tudjuk, milyen komoly problémák szoktak előfordulni más bemutatókon. Így azt reméljük, mihamarabb újra vendégei lehetünk egy ilyen remekbeszabott, a divatról szóló, igényes estének, mert bizony ránk férne.

AZ ESEMÉNYHEZ KAPCSOLÓDÓ TOVÁBBI TARTALMAK - A BUDAPEST BACKSTAGE ÁLTAL AJÁNLOTT TARTALMAK

BFN